suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Friday, September 10, 2010

Saat dan Tika ini !

jam masa aku start taip post neh pukui 2.15minit pagi. <-- (bgtau awai-awai sbb takot nk post sat g connection gila)

skarang neh aku tengah menghadap laptop sorang-sorang, mama, ayah, abg, kakak, pck amin n family, tokmak, pck din and mck mayah suma dh tidoq.
n aku baru slesai layan cita THE LAST SONG.
aku pn taktau knapa aku tak bleh tidoq lg.
em~
jam masih berdetik, dah nk dekat pukui 2.30 pagi hari jumaat 10 September 2010.
aku still terfikir-fikir apa impian n cita-cita aku kt dunia nie.
kenapa slama nie aku malas sangat nk blajaq ?
em ~
aku nk berjaya, tapi usaha aku still tak cukup, aku kena usaha banyak lagi utk capai apa yg aku nk.
aku seronok tgk org kt sekeliling aku berjaya, tp aku ??
ckp banyak pn tak guna kalau skadar kt mulut n blog nie jaa.
nk buat tu boleh, tp taktau laa menda apa yg dok betenggek kt bahu aku ckp takyah buat.
pening dok pikiaq pasai nie

pejam celik pejam celik, dah raya.
n pejam celik pejam celik lg, dah nk abeh pn 2010.
apa yg dah aku capai ?
ZERO !

hai laa cik nadzli, bila nk brubah neh ??
asyik-asyik facebook tiap-tiap hari, dah tak larat nk tgk muka hg <-- (facebook ckp)

huh !!
letih sbenaqnya neh, tidoq lambat smalam satu hal, n then meronda dgn abg tgk STEP UP 3D plak ptg tadi.
pastuh p tesco plak bli brg, n p repair jam aku rosak.
adehhh.
and talking about STEP UP 3D !
sgt best wohhh !
rugi tak tgk.
DOPE !
SYIOKK !
hehehe. over lak.

lepas tgk cita tuh troih smangat nk nari !!
hhhuuuhhhhhhh.
lama jugak tak nari.
lama jugak takdak show.
bila aku nari, aku rasa free jaa.
takyah pk pasai menda lain dah.
problem-problem yg aku ada suma aku tolak tepi.
aku rindu nk nari.

tak lupa gak nk berFUTSAL !
ergghhhh.
tensen wok mggu neh taleh men sbb raya.
hehehehehe.
anyway, inilah hidup aku.
mnari n futsal.
berfutsal bersama-sama relaiFC agak best.
tiap-tiap minggu ada game.
kami tgh improve team.
dgn harapan lepas nie nk jadi team yg digeruni <-- (dgq cam takot dak?) :P
HAHA !
actually aku suka men dgn depa suma.
kami dh memahami antara satu sama lain <-- (tapi kami bukan GAY)
syok men, tambah-tambah bila slalu leh jadi playmaker. ;)
hehehe.
best gak bila leh score banyak-banyak !! ngeee* :) like like like !!
hahaha.
okeh laa tuh cukop sikit-sikit, jam skarang dah tepat menunjukkan pukui 2.50 minit pagi.
wohhhhhhhhhhhhhhhhhh !!
lama jugak aku nk taip menatang neh.
huhhh. merapu ja pn.
h0h0h0h0 !
takpa-takpa sok continue lg.
tata readers. :)

2 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

L Y N said... [Reply to comment]

wey.. step up 3D!!! syok weh!!!

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

:D kata tak tgok lg ?~ adehh =.="