suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Monday, December 27, 2010

Thanks for the memories . T.T

19 September 2010 - 25 Disember 2010 .
dah takdak jodoh owg ckp kan .
terpaksa redha akan kehendakNya .
even dah syg sgt , even dah serious , even dah rasa close sgt .
segalanya masih tak cukup .
huh , keluhan dari hari ke hari .
smbunyikan perasaan dari suma .
yes , i look like i'm happy but seriously i'm not .
the day we've been together , her smiles , her eyes , her jokes .
i miss all of it . T.T
btw , if u r reading this .
i want u to know that our memories will always be with me .
thanks for everything , n sorry if i hurt u , i didn't mean to . . . . .

4 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

sabo!

chaa ;) said... [Reply to comment]

spe si dia?
okay,secret.
nanti bgtau la ye. hu2. (^-^)

mera zati M.z said... [Reply to comment]

doa yang terbaik utk masing2..
takde guna dendam2 (eventho tau korang tak camtu)
hee..
doa bnyk2..
insyaAllah ade jodoh tak kemane :)

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

saya bukan jenis yg suka berdendam . kalau saya sayang , tolong n tolong jgn hilang kepercayaan kt saya . saya give 100% , jgn give back only 50% kt saya . tak adil namanya . ya , mungkin nmpak mcm saya memaksa , tapi bukan sekali saya diluka . saya mengaku memang saya dah kecewa . n smpai skarang masih belum terubat . bukan tidak memaafkan , tp tidak dapat melupakan . cukuplah sekali .