suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Saturday, March 26, 2011

Wall of fame !

Assalamualaikum readers .
harini nk story pasai Group DSLR (M) 1 Hari 1 Foto .
first time masa aq di-add dalam group nih rasa macam janggal sangat sebab apa pn taktau pasai DSLR .
tp dengan bantuan oleh insan2 mulia yg ada dlm group nih , alhamdulillah aq dapat blajaq banyak benda .
skarang ni , aq rasa bersyukur sangat sebab gambaq2 yg aq tngkap diterima oleh Admin group untuk jadi antara gambaq terbaik untuk hari hari tertentu . 

masa mula mula masuk group ni , ada jugak aq tanya kt sifu sifu dlm tuh kalo aq taktau apa2 .
depa nih smua bagoih2 belaka . seyes best .
now , aq sangat hepy sbb ada gambaq2 hasil dari shot aq yg di-post dlm Blog DSLR (M) 1 Hari 1 Foto !

masa first first skali gambaq dapat masuk Wall Of Fame rasa mcm - woahhhhh , betul ke nie haaa ?? -
haa ni gmbo yg first skali masuk WOF tarikh 12 Mac 2011 .

gmbaq kuceng ni ditangkap masa p umah sewa kakak baru baru ni . sangat comel ini kuceng . like gilaa .
kalo nk tgk kt Blog DSLR klik sini .

ni gambaq kedua yg msok blog DSLR , burung kakak tua . comei burung nih , antara perkataan2 yg dia bleh sebot , Assalamualaikum ; Ooooo ; Allah Allah Allah . hehehe . ni link ke blog DSLR untuk Wall Of Fame 14 Mac 2011.

yg ni oulak antara gambaq kegemaran aku , bokeh bokeh bokehhhh ! hihihi , gmbaq nih aq tangkap kt depan umah , yg bulat tuh reflection lampu jalan kt becak ayaq , n yg berbokeh2 tuh actually pantulan cahaya lampu tu jugak ke atas tar . time nih guna Manual Focus . WOF untuk 22 Mac 2011 .

ni pulak yg latest skali masuk WOF , tapi kali ni WOF untuk tema landscape , gmbaq ni actually dah lama aq tangkap , cuma simpan ja tak post . hehe , so kmarin saja nk try nasib masa hari tema Landscape aq post gmbaq nih , lastly , dapat jugak masuk WOF untuk Best Of The Best Tema Landskap ! alhamdulillah . suka sangat ;)

with love ; nadzli.azlan



8 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

Erin Azizan said... [Reply to comment]

kipidap la...best nya dapt captured gmbaq mcm ni

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

hehehe , thanx erin ;)

~eZmALiZa~ said... [Reply to comment]

bakat besar adik nadh nieee..hebat!! pakai kamera ape yee??? :)

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

huhuhu mane ade kak . D5000 je sme ngn akak ;)

shahjiehan said... [Reply to comment]

style la..!! mmg beseni!!! jeles tol!

mera zati M.z said... [Reply to comment]

naisssss la bro

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

SJ ; thanxxx sgt ;)

MZ ; thanxx jugakk ! :D

efa said... [Reply to comment]

keep it up terbaik ah suka tgk snap yg bokeh tu lawa ok like2 bokeh2 hehe