suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Wednesday, March 30, 2011

Merindui gerak tarianku dan Universal Squad !

assalamualaikum ~
rasa mcm lama tak post something about karier yg dulu sangat sangat menjadi kegilaan ku !
Dancer !

huhh ! lama tak dance , lama tak dengar lagu lagu Bboy , Locking , n yg segala gala berkaitan dgn menari .
aku merindui zaman kegemilangan Universal Squad !!
aku nak menari tapi takda masa .
aku nk berbboy balik tp takda masa .
aku nk berlocking balik tp takda masa .
T.T

rindu rindu rindu kt Wan , Nasir , Azri , Abu & Athari !!
maaf sahabat sahabat semua kalau dah lama tak jumpa . 
cheQ bzzz T.T

tp tp tp cheQ janji , nnt kalo ada competition apa2 kita masok nah ? 
kita menang lg mcm yg slalu kita dok menang tau tau !!??

apa2 pun , nk layan video nih dulu ! T.T
 


with love ; nadzli.azlan a.k.a spexs universal squad

15 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

tomatokering :) said... [Reply to comment]

wooo,, sllu menang ke ? :P

syiokknye tgk org menari.. :)

*adehh sedih plak lagu ni laling . huu

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

sila buka http://universalsquad365.blogspot.com dan baca ! hehehe .

lagu apa yg sedih ni lalink ?

tomatokering :) said... [Reply to comment]

lagu u punya blog ni la.. tertouching bila dengar..huuu --'

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

ouh ehh ? soriii hehehe ;D g tdo cpt lalink ! da kul bpe da nih .

tomatokering :) said... [Reply to comment]

heheeh :P

ahh malas la nak tido :P

u tu p tdoq sok keja :)

~eRna daRL!ng~ said... [Reply to comment]

~org yg suka dance ni bentuk bdn nya menarik..(utk gurl-pnh b an instructor dance satu ketika dulu) uikk ada kena mngena ka dgn entri ni..lalalala~

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

hahahha ! erna . ada ada ada sbb talking about dance jugak ;)

CikTomyam said... [Reply to comment]

wahh hebatla adik nie..cayalah..university tu katna?

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

heheh takdenye hebat ! biase je . eh , university ape tuh ? ;p

HajarRasdi [BdkKck] said... [Reply to comment]

wahhh.. pandai menari rupanya.. nnty bila ada gath lg, kna menari la kat KBU lain.. hehe

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

omggg !!! tamaoo ! hahaha ! ;p

mera zati M.z said... [Reply to comment]

whoaa awesome ah! suka lagu beggin u!

Nadzli Azlan said... [Reply to comment]

hahahha ! lagu tuh tajuk dia Beggin , by Madcon . ;)

Siti Nurazlinda said... [Reply to comment]

love this moment ! tempat kita mula2 kenal kan kan kan ? <3

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@Siti Nurazlinda

ohh yess :D