suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Thursday, September 22, 2011

One Step Closer !

Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca sekalian .
Apa khabar anda ?
hehe :)
Errrr , harini , Nadz nk share something dgn kalian kalian semua .
rasanya kalau kalian ada baca kt entry sebelum ni , Nadz ada share gambar sunset yg baru baru ni nadz p ambek kan .
Haaa , untuk entry harini , Nadz nk coretkan sedikit mengenai satu gambar yg ada dlm entry tuh .
actually , lepas/sebelum Nadz share kt entry Sunset Lagi tu , Nadz ada share kt satu web international photography nih , Myshutterspace nama web tu .
Masa dah share gambar tu kt web ni menggunakan akaun Nadz , agak lama jugak nadz tak bukak web nih .
sebab bz sikit buat menda lain .
but then kmarin , tergerak hati nak bukak so elok lepas Nadz online , terus laa Nadz bukak .
lepas bukak tu plak Nadz klik utk ruangan All Photos yakni ruangan gambar gambar keseluruhan dari photog-photog yg ada akaun MSS(Myshutterspace) .
so disitu , Nadz terjumpa sesuatu yg agak mengejutkan urat saraf dan pendek kata sedikit tidak boleh diterima akal !!
T.T



nak tau pasepa ? 
sat nangeh dulu !!
~ HUAAAAAAAAAA ~


okeh sambung !!
TAK , ACTUALLY ~
gambar Nadz bertajuk One Step Closer telah dipilih utk Picture Of The Day 21st September 2011 .
untuk kali pertama berjaya ke POTD , terharunya !!
mcm mimpi le pulok !!



apa yg Nadz dapat gambarkan hanya satu , seriously , Nadz rasa semangat sgt sgt , rasa happy !
sebab nadz dah achieve something yg dulu hanya angan angan , walaupun dapat POTD tu tak dapat hadiah or duit or apa apa , tp bagi Nadz , itu adalah titik permulaan utk sesuatu yg lebih baik di kemudian hari (wekk , nk termuntah pulak bila baca ulang ulang ayat nih)

~ HAHAHAHA ~

ok ok back to the story .
hmmmm , kalau sudi , jemputlah tengok yer .
ini LINKnya .
kalian boleh lihat gambar pertama pada page tu yg dibawahnya tertera Nadzli Azlan .




btw , terima kasih yg tidak terhingga pada kalian kalian yg sudi singgah utk entry Nadz kali ni , jemputlah gentel afro kt bawah tu yer , insyaAllah Nadz akan singgah blog kalian pada masa akan datang :)
assalamualaikum dan salam sejahtera .




with love ; nadzli.azlan

10 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

Adi Suda said... [Reply to comment]

hoyeshhhhh..gud jom ali..pas nie ajar aku plak tau..hew hew..camera tak bawak g ipoh..jarang dah nak snap..bila nak lepak sesama ag??bleh ajarin ak..ngee

efa said... [Reply to comment]

waah2 tahniah eh bestnya..amboi header dya dah bertukar ecece lawa2

cintatulip said... [Reply to comment]

tahniah nadzli!!!! ;) wish u all the best..

MIDA MIDOT said... [Reply to comment]

waah tahniah ;) nice job :)

haslinda said... [Reply to comment]

waaahhhh... tahniah...!!! gmba 'one step closer' tu memang sgt2 cantik. :)

kiera'sakura said... [Reply to comment]

Alhamdulilah.. tahniah adik.. akak bangga dgn adik... =)

AyieNa Nur said... [Reply to comment]

gambo tu mmg super cun..tahniah adek!! tingkatkan usaha.. =D

nadzli azlan said... [Reply to comment]

sobbb sobbbbb ! terharunya ! terima kasih ya semua ! Sayang u olss ! Muah Muah ! <3 :)

Muslimah Optimis said... [Reply to comment]

tahniah adik.. hehe.. nak komen.. hensem la dia punya header

Zul Fattah said... [Reply to comment]

fulamak.. pro r ko.. tahniah eh.. n gud luck..