suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Sunday, September 18, 2011

Sunset Lagii !

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ! :)
Apa kabar ? hehe , okayy harini nadz nk share gambar sunset semalam .
dah lama jugak nadz tak dapat capture sunset disebabkan jerebews yg semakin teruk kt Penang nih .
haishh , tp semalam , sunset mmg awesome + gojess + ohsemm + wonderful + amazing + supreme + fantastic + segala gala yg lawa tu lahh . hahaha , tak caya kalo meh tengok sini view sunset smalam .
hahhh , gambar yg first nih gambar Panorama , gambar ni adalah hasil cantuman 8 gambar Vertical yg berbeza , Nadz guna CS5 ja nk stitch :)


Gambar Panorama ni Nadz rekemenkan supaya view bg besaQ ! InsyaAllah lebih cntik :)


Ni gambar no dua , time ni matahari dah mula terbenam . Kalau takdak awan kt situ , boleh laa dapat gambar matahari betul betul kt permukaan laut tu . Takpa lain kali kalau ada lagi Nadz share yer :)


Ni gambar ketiga , time ni dah taktau nk amek apa buat subjek so nadz try buat tapak kaki kt pasir tu , haha ,  and gambar ni Nadz bg tajuk One Step Closer :)


Dan ini yg last yg nadz sempat edit . Yang lain takdak mood lg nk edit ! hahahha :D



okayy , sekian saja untuk entry kali ni !
Terima kasih sebab sudi singgah yer !





with love ; nadzli.azlan

9 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

fana farhana said... [Reply to comment]

adik! cantiknya semua gamba!!!!!! nice! like like like!

kiera'sakura said... [Reply to comment]

ohsem!! sgt cantik.. x tipu tau..
ritu akak ngn abg tgk awan yg sgt cntik... tau pe ktorg sembangkn?

"nie kalau adik nmpk nie msti die suka, sbb awan sgt cantik"

"adik advantage die shoot landscape,mikro,"

**adik de tersedak x? hihihi

angah said... [Reply to comment]

terbaik la bro..

haslinda said... [Reply to comment]

oh tidak... nadz, gamba2 diatas tersangat sangat lah cantik. i really love it. :D

sofeafaudzi.photography said... [Reply to comment]

i suke gambar yg ada tapak kaki tu... just like a photo yg pandai berkata2.. x perlu cakap pun kte spt fhm mksudnye.. nice. thumbs up.

shahjiehan said... [Reply to comment]

smart la... 1 step closer lin kin park

p!q4h b@guss said... [Reply to comment]

cantiknya ciptaan Allah

nadzli azlan said... [Reply to comment]

Ribuan terima kasih kepada semua kerana sudi singgah dan komen ! Airloffyu satu ! <3 :)

Adi Suda said... [Reply to comment]

rsa cm nk gigit2 ja gmbq nie