suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Saturday, June 4, 2011

Jam Masih Berdetik !

Assalamualaikum .
Jam menunjukkan pukul 3.25minit pagi , 4 Jun 2011 .
nadz baru balik tgk cita X-Men First Class .
best , sbb cita tuh menunjukkan cmana Prof. X & Magneto saling tidak bersefahaman .
then cmana Prof. X bleh lumpuh .
and mcm mcm lagi .
sapa yg belum tgk p laa tgk .





actually , sbelum g tgk wyg tu , nadz ngn kakak p fair kt Auto-City .
sbb ada dapat katalog kedai camera buat fair kt situ .
disebabkan gaji mcm TUTT , so p laa tgk sbb kt katalog tuh ada tulis Lens TAMRON & SIGMA = 40% Discount .
yang menyakitkan hati , lepas dah smpai kt situ , bila p tanya ada tak lens , dia plak tanya balik , untuk camera apa ? yg ada cuma untuk Canon saja .
cehhh , stupid !
kalau kt katalog tuh tulis siap siap untuk Canon kan senang , takdak laa menyusahkan aku nk p sana bengong !!!
haishhhhh ~
dah laa aku dok takdak mood .
nasebb lahh still boleh tahan lagi !! kalau tak taktau laa apa jadi .
kecewa gila takdak plak .
hurmm ~




bila lagi nie nk boleh beli ? T.T








with love ; nadzli.azlan

6 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

tgu fair lain. nt kawtim. rm 300 tu bagi i pegang.

tomatokering :) said... [Reply to comment]

hoho sabo jela .. :p

aniswany said... [Reply to comment]

awat x mengamuk ja kt kedai tu ?? hikhik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

takda rezeki lah tu..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

sabaq la cheq oi...

xda rezeki lagi tu

kiera'sakura said... [Reply to comment]

nanti msti dpt jugak tue.. =)