suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Thursday, June 16, 2011

Terima Kasih untuk anda ~!

Assalamualaikum .
haishhh , tetiba rasa terharu yg amat sangat plak .
nangeh sat :'(








actually , niat mula mula nk stop dah blogging sbb takdak mood .
tp , baru baru ni , Cik Gk review syg nadz si afrospexs ni pulak . (sini)
seyes masa baca tuh menitik gak ayaQ mata ! huaaaa , terharunya .
pastu plak smalam , Kak Kira pulak buat entry pasai dia dah In Love dgn gmbaQ nadz . (sini)
adehhhhh , blushing lagi ! hahaha .
tak , terharu laa ada orang suka gambaQ gambaQ nadz .




banyak jugak yang bertanya kenapa nk quit blogging !
*sigh*







to Cik Gk & Kak Kira !
Lap yu lahh !!!
maceh sbb memahami adek .
Cik Gk , maceh sbb bg smangat kt adek !













terima kasih sebab sudi singgah .
assalamualaikum ! 








wtih love ; nadzli.azlan

5 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

nak tisu x??

meh nak tolong kesat ayaq mata tu...

hehehe....

xyah quit okeh??

lap yu tu..

tomatokering :) said... [Reply to comment]

:)

Jiejah Gorjes said... [Reply to comment]

don stop la adik afro huhuhu dia dah tarik kite dtg blog dia tibe nk stop ek tampo kang huhuhu kidding jer..btw siyes ckp mmg foto2 kamoo cantek n menarik..kipidad okeh!!! :)

NINA AMIRA said... [Reply to comment]

touching lak dak nie

kiera'sakura said... [Reply to comment]

walau pe pown keputusan adik, akak tetap sokong.. sebab adik tau pe yg terbaik tuk adik kan.. i always beside u.. =)

**mmg in love dgn gambar adik.. ikhlas...