suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Tuesday, April 26, 2011

Gathering lagi ?! Oyeshh !

Assalamualaikum readers , actually dua hari lepas ada program .
KBU punya program Suka Suki untuk meraikan Cik Tomato , Cik Me'aw , dan Cik Tatia yg baru abes exam and akan balik ke kampung halaman memasing . kampungkah ?? ;p

oke teruskan dengan program tuh . 
program bertemakan Baju Melayu & Baju Kurung !
(tak penah dibuat orang tapi ni KBU dah buat)
actually program start pukul 11 .
tapi disebabkan nadz kerja masa hari tuh nadz tak p T.T

sobb.sobb.















haaaaa amacam sedih dak ??? 
hahahahaha , harap maaf sebab buat iklan sikit tadi nadz bukan tak p oke tapi nadz p lambat sikit . around pkul 1 lebey baru p sana .
perasaan masa mula-mula sampai ?
seyes excited + malu !!! T.T

nadz p dgn abg n kakak .
tapi disebabkan kakak keja malam dia nk kna balik awal so dia bwk Pink Mafia n abg bwk keta Kak Kira .
abg yg p amek nadz kt tempat keja .
credited to him sbb amek nadz . kalo tak mmg tak p lahh .



elok smpai kt sana , nadz yg sangat pemalu ni terus masuk n bg salam .
ramai jugak yg dah sampai masa tuh .
n masa tuh smua tgh menjamu selera dengan hidangan pilihan masing2 .


and apa yg bestnya semua yg hadir mmg tersangat sangat sporting lisbon !! haishhh ! tetiba kuaq club bolasepak portugal plak . hahaha . 
oke sambung . 



ni nanak bg list antara mereka2 yang SANGAT SPORTING yang telah hadir !!
(Sila bagi link kalo masih tiada disini)
  1. Tuan rumah no.1 ; Cik Tomato
  2. Tuan rumah no.2 ; Cik Me'aw
  3. Tuam rumah no.3 ; Cik Bulat
  4. Founder KBU ; Cik GKSB
  5. Admin Kedua KBU ; Kak Shida
  6. Nadh Zher Ee
  7. Nadzirah
  8. Cik Zai Penang
  9. Anith Shasha Chan
  10. Mikro Kokus
  11. Syukri Hassan
  12. Erin Azizan
  13. Azlan 
  14. Adam Zulhilmi
  15. Hidir 
  16.  Adi Suda
  17.  Hajar
  18.  Cik Ain
  19. Syakira
  20. Finaz 
  21. Munet
  22. Fatyn
  23. Naim
  24. Daus Spartan
  25. Abdul Hadi
  26. Noor Badriah
  27. Anith Abil Chan
  28. Mastora
  29. Ana Syanaz
  30. Naqiah Othman
  31. Wany
  32. Noo Oor

Oke tuh suma yang nadz ingat and yg tak ingat tuh tatao T.T
sebab ramai sangat .
huhu .
and semua sangat sangat sangat sangat sporting kuasa inifiniti .



oke skrg kita tgk gmbo2 plak okeh .



haaa nih genk BAKO !!


yang nih pulak genk SUSU !


bak kata cik Nadzirah ; yg baju hijau tuh tengah tanya kt org sebelah " SAH? " .
hahahaha.


haaaa gambo bawah nih pulak , sila tumpukan perhatian pada mamat berbaju Hijau berkaca mata tuh .
Untuk pengetahuan anda dia adalah Raja HINGAQQ HIDIAQQ okehh !! (smbil jeling2 kt Hidir)


gambaq bawah ni pulak semua tengah layan En Azlan . hahaha .
(sila perhatikan di belakang berbaju Hijau sedang berdiri)
caption untuk org berbaju Hijau "Merenung Masa Depan Seorang Raja Hingaq" . (jeling lagi kt hidir)


gambaq nih pulak masa Upacara Memecah Ais ! sangat besh wohh ! smua sporting ala2 sport gitu i likeee !


Finaz & Erin !


Naim & Nadh !


Artis dari seberang Naqiah Othman !


Che Ain !


Founder KBU Cik GK (smbil tutup hidong takmau bg bau henfon baru)


Ini Lullaby saya Nadzirah .


Mr Straw a.k.a Syukri Hassan .


Abdul Hadi sempat pose then smbung balik memecahkan ais !! HEBATT ! :p


En Azlan yg tersangat sporting + MUDA lagi ;p


Sahabat karib yg seakan-akan adik beradik p mana pon berdua . ;p
Adam & Daus !


ada lagi neh jom tengok !!



tiada apa yg ingin disampaikn untuk 4 gmbar di bawah ini sebab Si Baju Hijau tiada disini mekasehh . ;p






dan untuk pengetahuan anda semua , warga KBU yg tersangat sangat sporting nih mmg bertindak mengikut arahan . tak caya ?????




p/s ; sila tengok mamat kt depan skali baju biru ! DIA YG BG ARAHAN SUH POSE ! HAHAHAHHA !
tp untuk mamat berbaju Hijau Berkaca Mata tuh dia mmg tak reti ikot arahan okeh .
POSE beliau sangat entah apa-apa (jeling lagi ki hidir)
hahahhahahaha .




Tengok ATAIH !!!


Tangan DIBAHU mata KEATAS yuk kawan2 !
p/s ; mata nadz time nih juling , SHHHH jgn gtau sesapa okehh ! :p


SHHHHHHH !! jgn cakap kuat2 , taip sudaa !! (sambil menyeru Adi Suda)



actually tiga gmbar ni ja sempat edit , edit mcm ni disebabkan Budak Kecik bg pendapat edit mcmni .
caption KBU kt atas tu ja ditambah . harap anda suka okeh ? ;)

okeh tu gmbo sebelah petang malam plak kami p karok , tp tak ramai sangat yg p .
ada setengah yg dah balik .



yang first skali nk TABIK SPRING kt Syukri , Daus and Adam sebab suara depa mmg TERBAIKSSS !! :)
(nnt kita p karok lagi okeh sila sila ready nk turun ilmu kt Nadz macehh)


haa meh tengok neh dua orang Ratu karok !

Ratu karok pertama Anith Shasha Chan !


Ratu karok kedua bersama sama piecenya (ejaan betoi dak tuh??) abaikan !
Artis dari seberang a.k.a Naqiah Othman !




okeee ada lagi , untuk semua semua tuh sila percaya bahawa kami bertiga adek beradek even my AFRO tak sama mcm rmbut my bro and my SKINNY tak sama mcm kaler SKINNY my Bro n my Sis okeh .
sebab kt IC = Nadzri Bin Azlan , Nadzirah Binti Azlan and Nadzli Bin Azlan okehh !!!

tak caya jugakk ? Sila p semak kt Jabatan Pendaftaran Negara okehhh !!!




Nadz to the power of three and not Power Rangers like Rangers Muslimah oke ! :p
heheh .


dah tengok gmbo2 lain ? okeh untuk gmbo nih sila jangan salah faham okeh .



saya da si Dia ( merujuk kepada insan dlm gmbo di atas) hanya teman baik sahaja . 
takdak lebih lebih dari itu . 
saja suka menyakat yg lain dengan berkelakuan seakan-akan ada apa2 dgn si Dia nih .

dan untuk si Dia , sila jaga diri okehh .
juga untuk Cik Me'aw dan Cik Bulat yg tak brapa nk bulat boleh dikatakan Hidir lg bulat !


justeru ituu <-- silap guna perkataan sorry my mistake .

actually nk gtau untuk yg tak hadir tuh kami semua rindu kt anda juga okehhh .
untuk yg tak penah jumpa jugak harap2 dapat jumpa .

Rindu mereka2 nih !
  1. Kak Nora
  2. Kak Ezma
  3. Kak Aima (walaupun tak penah jumpa)
  4. Pakcu Sofi
  5. Encik Angah
  6. Kirin Selama Perak

okeh rasanya itu sahaja dari saya untuk entry terpanjang sejak berblog nih . 

sangat sangat berterima kasih kepada semua yg sudi membaca .



assalamualaikum dan semoga berjumpa lagi !!
"We Are Family"



Jom Singgah yang dah buat entry pasai neh .

Cik GKSB yg tamak ada dua entry ~ 1. http://nurrcahaya.blogspot.com/2011/04/kebahagiaan-dalam-perpisahan.html
~ 2. http://nurrcahaya.blogspot.com/2011/04/kita-kawan-sampai-mati-ok.html

Mikro ~ http://syukri0235.blogspot.com/2011/04/minigath-aka-gath-raya-hahaha.html

Fatyn ~ http://keyboardchumell.blogspot.com/2011/04/geng-kbu-sambut-raya-awal-dari-biasa.html

Nadh ~ http://frameandlenses.blogspot.com/2011/04/bukan-sekadar-farewell-party-its-more.html

Hajar ~ http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/bila-blogger-berkumpul-dengan-tema.html

Munet ~ http://minerelisme.blogspot.com/2011/04/farewell-party-bukan-parti-sewel.html

Syukri ~ http://sipootcomel.blogspot.com/2011/04/selamat-tinggal-musuhku-and-geng.html

Erin ~ http://troublemaker26.blogspot.com/2011/04/bukan-farewell-party-tapi-majlis-jejak.html

Hidir ~ http://appledir.blogspot.com/2011/04/hai-korunnnnnnnnnnkkkkkkkk.html




with love to KBU ; nadzli.azlan


41 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

H Y D E said... [Reply to comment]

nice read! tengkiu utk pic KBU dengan tagline tu. terus ai buat wallpaper tau. thehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

Hahahahahahahahahahaha........



ni gelak besaq punya gelak...


kesimpulan entry ni, Hidir asyik kena ja

hahaha =P

HajarRasdi [BdkKck] said... [Reply to comment]

waahhhh!! entri terbaik laa.. haha,.tak sangka boleh terselit jugak nama kat situ.. hehe..

Adi Suda said... [Reply to comment]

tudiennnnnn..ahahaha..best..best.

nora amila ghazali said... [Reply to comment]

jeles tengok gambar2 tue..

tapi waaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh terharu yang kat bawah tue... =) <3 <3

dir...antologi hidup apple sepi... said... [Reply to comment]

why? why? sapa jemput xtau hat baju ijau tu..haish...bencik okeyh....

Inchik Eman said... [Reply to comment]

terbaekkkk!!
HUHU, bessnya pi karok. jeles aku.
pas exam ni surely bess dpt karok lepas puaih puaihh kan.
;)

Mr. Straw said... [Reply to comment]

aku sokong hg nad..sememangnya si hidiaq tu mulut pot pet pot pet kalah org pompuan..hahahaa..

We Are Family.. seronok dan best.

rosmanizan said... [Reply to comment]

aku bg kredit la kat korang....tgk gmbar pown taw...sporting habis + sempoi.....

Cik EpaL HiJau (^^,) said... [Reply to comment]

bestt.. bestt. trio nadh la nadzli. hihi. :)

angah said... [Reply to comment]

wahhhh terbek kbu...ada jugak owg rindu ak nie...hehheh

naqiah said... [Reply to comment]

artis dr seberang mai neh!!

mikro_kokus said... [Reply to comment]

SAH!!!!!!!!

haha! mikro duk agak dh dr aritu... neh mesti ambik pic mikro :p
duk gelak sakan ja.. kak ngan adik.. haha! apapown bro.... makaceh naaa...
^_^

efa said... [Reply to comment]

terbaik dari geng KBU all sporting boleh nmpk dari semua pic hehe hebat nk tergelak plak pasal hidir tu haha

bulat said... [Reply to comment]

entry memg lawak ;) hahahaah

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@H Y D E

sama2 . terima kasih untuk komen anda disini :)

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

ohh cik GK semestinyaa dia yg kena hahahaha ;p

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@HajarRasdi [BdkKck]

terima kasih budak Tecit !! hehehe :) tringat kt anda sbb tuh letak tuh ;)

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@Adi Suda


hahahahahha memang besshhhh !! SUMA SPORTING ABESS !!

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@nora amila ghazali

takpa nnt kita buat lg sempoi dari ni okehh ?? :)

huhu terharu jugak :p

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@dir...antologi hidup apple sepi...

sorry laa i tak ajaki okehhhh ??? :P HAHAHAHAH !

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@Inchik Eman

nnt kita p karokk ! JOMMMM ! hehehe :D

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@Mr. Straw

yesh yeshh !! Mr Straw dah genk Mr Afro !!! Siap lahh kaw Mr HingaQ :)

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@rosmanizan

heheheheh . nnt join ! kita bg lg rancak ;)

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@Cik EpaL HiJau (^^,)

hehehhe Nadh pon bolee :D

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@angah

mestilaa rindu angah , lama menghilangnyaa ! :)

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@naqiah


nanak SIGN !!!!! :p

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@mikro_kokus


HAHAHAHAHA KANTOII !!! sama2 bro :)

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@efa



sila gelak guling2 kt Hidir okehh ?? :p

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@bulat



hahahahahha sila gelak okeh jangan taip saja :p

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

nana sorg g nadzli x letak

oshin said... [Reply to comment]

sedikit sentap . but nevermind . HAHA . nak merajok lapanpulohlapankali sbb tak dapat join haritu .;(

anith chan said... [Reply to comment]

terbaek !!! ratu karok. errrrr. hahahhahahaha

tomato said... [Reply to comment]

waaaa~~akhirnyaaa dapatt bace !!! ^^

<--kt cc 15min sat ;p

terbaekkkk semua !! lap lap semua !! <3<3

WE ARE FAMILY and WE ARE BFF ryte laling ? ^^

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@aDisH.sHidA

kak shida , nana mana tuh ?

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@oshin


tamo majok moh le sini nk pujokkk !!

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@anith chan


jom duet lagiiiii ??!!!! :p

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@tomato

yesh yeshh !! :)

hehehe , lap lap semua jugakk !!

Family <3

BFF <3 ;)

Anonymous said... [Reply to comment]

sukaaaaaaaaaa ^^

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

terbaik la.. ahahahaha. :D

meaw said... [Reply to comment]

tdieeeeennnnnn,cik anon kata best tu...HAHA....
papepon,terbaik! tengs sudi dtg ^^