suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Wednesday, April 27, 2011

Kenapa afrospexs ??

Assalamualaikum semua .



oke entry harini akan berkisar tentang kenapa link blog nih = afrospexs .


yg first skali kt depan tuh afro kan ?

rasanya semua dah tau kot afro tuh apa kan afro tuh adalah sejenis gaya rambut .
gaya rambut yg agak pelik tp tetap style !!!


nak tgk contoh afro cmana ? sat sat nk kasi tunjuk sikitt .


yg nih afro kecil-kecilan !! haaa mcm rambut nadz skrg nih , tapi rasanya rmbut nadz pnjang sikit dari nih kot .



sharing is caring rite ???

haaa ni nak share gmbaq Raja Pop Dunia masa kecik2 dulu !!
WHAT ??
awat tak habaq siang siang tak kenai sapa Raja Pop Dunia .
Inilah Michael Jackson masa kecik2 . 



dah tau ?? kalau dah tau bagoih laa .





oke untuk spexs plak .
spexs tuh sebenaqnya nama Dancer nadz .
btw untuk yg mengenali nadz dah lama mungkin dah tau nadz actually seorang Dancer .
tapi skarang nadz dah pencen (cari akai awai2 supaya hampa tak suruh nadz mnari depan ampa nnt)


HAHAHAHAH !!

okeoke smbung balik .
nama spexs tuh plak didapati daripada cermin mata .
haaaa mesti smua taktau kan nadz ni actually berkaca mata ala2 Budak Kaca Mata band 70an dulu2 tuh .
hahaha .



tak caya ? 

meh tengok gmbaq nih plak .
and untuk pengetahuan semua , gmbaq nadz nih dah cukup untuk menguatkan bukti untuk kita mendakwa bahawa Nadz sememangnya seorang yg comel !! 
OPSSS !! telepass pulak ! 



hahaha actually gmbaq nadz nih dah boleh menampakkan AFRO+SPEXS = link blog nadz !



gambaq nih masa hujung tahun 2009 & awal tahun 2010 .

masa nih rasanya dah dekat 7 or 8 bulan simpan rambut afro nih rasanya .
AMARAN !!
gambaq ini bukan gambaq SUPER-IMPOSE okehhh !!
penat penat I POSE u all kata SUPER-IMPOSE plak .
POSing kapala u alls baru tau !! 
haishh ~



lagi satu , rambut nih rambut ORIGINAL + ASLI (bukan orang asli) okeh !!
takdak nk p salon salon suma tuh buang duit (sambil tayang2 duit n letak dlm wallet) .
nadz ikot rmbut ayah , kerinting + tebal = lambat nanak panjang so sama dengan skali lagi = lambat nk BESAQQ !!! 
whaaaaaa ~~





skrg nih dah besaq tapi kureng lagi .
nadz nanak lagi besauuu !!!
plishhh plisshh plissshhhhhh afrooo cepat cepat laaa teball !!!!!
T.T


ayo dah lari topik dah oke oke back to the future rasanya hampa2 suma faham kot noh pasepa link nadz = afrospexs tuh . 


so nak ucap mekasehh kt sini sebab sudi melawat blog nadz .
sila sila datang lagi okehh .






with love ; nadzli.azlan

6 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

tomatokering :) said... [Reply to comment]

errr .. mcam geli je nak gentel rambut tuh.. hahaha

HajarRasdi [BdkKck] said... [Reply to comment]

ermm.. kalau minat xleh kata apa la kan.. hehe..

p/s : gath nanti nak suro menari gak.. repot GK.. =p

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

perghh.. org pemes la katakan.. wiwitt~~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

nak makan rambut boleh???

kui3...

nora amila ghazali said... [Reply to comment]

ooowwwhhh dancer upanya... hurmm... siapla lepas nie.. lalalla... nice pic.. lalalla

H Y D E said... [Reply to comment]

Bertuah + bersyukur. hang ni unik. bukan semua orang ada natural afro bro. aku pun teringin jua nak style afro cam ang. kakaka