suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Sunday, April 17, 2011

I miss you already Domo !

" Domo !! :'(
knapa tinggalkan aku ?
tak kesian ka aku sorang sorang kt umah ni ?
aku takdak sapa dah nk kawan .
tiap tiap hari p keja balik keja mengadap laptop ja , kalo ada hg , bleh jugak aku sembang2 ngn hg walaupun hg tak faham apa aku cakap .
aku still tak bersedia untuk semua ni Domo .
aku sayang hg . hg kena tau yg tu oke syg ??
i wish i was by your side while you are in a pain of dead .
Domo , Rest In Peace ! 
I will always love you. :'( "

Inilah apa yg nadz cakapkan dlm hati masa mula2 tgk Domo terbaring pg tadi .
Domo kelihatan sangat sangat menyedihkan .

no wonder smalam dia sepah sepahkan habuk kayu kt sangkar dia tu .
smalam sbelum tido , nadz ada amek Domo , nadz belai dia , then dia bunyi2 , nadz tanya dia " Awat Domo ? Sehat ka dak ni ? " pastu dia bunyi lagi , mungkin dia menjawab " Tak , Domo saket sangat2 ni " .
i wish i understand what Domo said .
lepas tu nadz belai2 dia sbelom letakkan dia balik dlm sangkar .


hurmm , setitik demi setitik air mata aku tangiskan kerana kehilanganmu Sayangku !

Selamat Tinggal Domo ! :'(


Merinduimu Sayangku


REST IN PEACE DOMO ! :'(


with love ; nadzli.azlan

11 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

T.T sedih jugak dik.. huhuhu

efa said... [Reply to comment]

Sob sob tumpang sedih T__T sabar noh

Pakcu said... [Reply to comment]

R.I.P

zezolla_atin said... [Reply to comment]

nadzli azlan..sdeynya..nangis la pulak bca entry kali nih..atin pon syg bntg gak..kcian domo..errgghh! sdey gila..="(

kiera'sakura said... [Reply to comment]

sabar ye dik....

CiK LiYzA ^^, said... [Reply to comment]

sedey baca entry nih..
sian kt domo..
lg terharu bila dgq lagu nih..
syahdu~

aniswany said... [Reply to comment]

takziah =(

nadzli azlan said... [Reply to comment]

terima kasih semua . :'(

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~ !!!

sory laling baru dpt bace !

sedih nye .. :'(

rinduuuu DOMO jgk... :'(

nadzli azlan said... [Reply to comment]

@saya bukan tomato

ermmmm :'(

Adi Suda said... [Reply to comment]

kau menggngu emosi ak..sobs..sobs..takziah..huu