suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Tuesday, May 24, 2011

Bukan Nama Sebenar !!

Assalamualaikum semua .
haa harini nadz nak share sikit cita pasai kmarin nadz kuar lepaking dgn abang , kakak , yaya and aqil .
firstly niat nk kuar bertiga ja . but then balik umah tgk yaya dah bgn tidoq so ajak dia skali .
kakak tanya dia " Yaya , nak ikut kakak p main boling dak ? "
yaya jawab " Yaya nk p main boling " .
hahahaha lawak toi budak kecik sorg tu .




mula mula aqil takmau ikot , tp lepas tgk yaya dah siap , terus dia kata kt mama dia nk ikot jugak .
so tak kesah laa bawak ja .
first destination , Mega Lanes Pacific !!
p main boling dua game !
waaaaaaaa , beshhh ! lama tak main boling .


buat yg taktau boling tu apa , haa ni lahh boling ! :p




apa apa pun , mesti tertanya tanya kenapa tajuk entry nih Bukan Nama Sebenar kan ??
hahhhh , meh tgk nihhh !


okeh ni scoreboard lepas dah habeh game kedua !
sila jangan tertipu dek nama yg tertera pada scoreboard tuh oke sebab yang atas skali tuh Nadzri (Bukan Nama Sebenar) !!!!
wakakka , Nadzli yg main guna nama Nadzri .
Nadzri guna nama Nadzirah n Nadzirah guna nama Nadzli !!
haishhhh , pening aih bnyk Nadz sunggoh ! weee*
hahahha .



time first game mmg guna nama masing masing !
time game kedua tukaq sebab time nk masuk game kedua , Nadzirah p beli ayaQ kt aqil ngn yaya .
so Nadzli amek turn baling dulu ! 
hahaha .


apa ? first game punya scoreboard ?
sat sat ni haaa .
tp tak abeh lg time ni , yg dah abeh tak sempat amek , tp yg sure , Nadzli 1st !! :p


haa amacam ? pcaya dak ? weee*



hahahha . okeh okeh lepas dah balik men boling nadz tgk langit cm sempoi sbb awan awan mmg cntik sgtsgt .
so saja ja tanya abg p lepak kt R&R Bagan Ajam nak ?
abang kata on , so bwk laa bebudak tuh p main jap kt sana .
dlm depa dok main main tuh , haa snap gmbo laa keja nadz .
hehhe . naseb speedlite ada bateri , buat strobist guna satu speedlite jaa .
hahahahha .




nih gmbo sunset smalam ! mmg best !! GOLD-ish ! :)

Strobist pulak !! :)


yaya + aqil ! haha , sangat mendengar kata depa nih ! :)


gmbar faberet nadz , mmg sangat CINTA akan gmbar ni :)


my Lullaby Nadzri and Nadzirah !! Love You Both !

and last skalii nk share , gmbar kenangan kami berlima !



SAYANG ANDA SEMUA SAYANGSS !! :)






terima kasih kerana sudi membaca !!
semoga berjumpa lagi di entry seterusnya .






with love ; nadzli.azlan

8 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

angah said... [Reply to comment]

nice bro...

meaw said... [Reply to comment]

nak cakap hebakkkkk la men boling? eden lagi jora longkang :P

Muslimah Optimis said... [Reply to comment]

gambaq2 tu sangat cantekkkkkkkkk..sukaaaaaaaaa.. hihi.. yaya n aqil tu kalau depa nakal2 kan kena tinggai la kalo xdengaq cakap kan..hehe

Erin Azizan said... [Reply to comment]

hebat la..huwaaa bestnya main boling then buleh jalan tepi pntai..err bab tukaq nama tu memang sempoi.tak konpius ka?

.::.MY.s.e.l.f.::. said... [Reply to comment]

comeinya gambaq yaya ngan aqil tu.... :)

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

wahhhhhh.. sonok la depa.. :P

tomatokering :) said... [Reply to comment]

siyesly memang cantekk gilos gambau tu .... :P

Cik NuRuN said... [Reply to comment]

aww aww ~ cantiknyeee pic kat rnr tuu , tempat feveret uh , teehehee ^^,