suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Sunday, May 29, 2011

A Day With A Friend !

Assalamualaikum .
hai readers .
ermm , harini nk share sikit kebosanan hari Sabtu a.k.a 28 May 2011 .



tengah sebok dok online masa tuh , tetiba mmber sorg hantaQ mesej !
"Ali ada mana ?"
nadz reply " Umah , awat ? "

dia reply balik " Penang Jom ? Streetgraphy kt sana mao ? Aku tak penah lg street kt sana ! "


disebabkan terlalu bosan , nadz On-kan aja apa yg dia cadangkan tuh .
so , bermulalah satu lagi hari untuk nadz berkongsi dgn sorg lg mmber nadz , mmber yg dah lama jugak berjinak jinak dlm dunia DSLR nih .
pengguna setia Canon 400D (kalau tak silap) .
heheh .
nadz nih guna Nikon , so agak menyimpang jugak lahh kan .
hahahhaha , tapi menurut mmber nadz nih kalau bab street , sunset , and yg lain lain nih dia kureng sikit sbb dia jarang shoot , dia slalu buat wedding ja .
so disebabkan bagi dia neh nadz dah "pro" , dia ajak laa nadz .
adehhhh . tak "pro" mana pn aihh .



so kami memulakan perjalanan lebih kurang pukul 4 ptg .
gerak p Penang , lepas dah smpai kt Padang Kota , nadz suggest kt dia , kami park moto kt situ and jalan pusing Penang , Padang Kota --> Komtar --> Padang Kota . And dlm suggestion tuh nadz kata kt dia , dlm perjalanan tuh ada building cntik cntik kita shoot la . 
dia pn agree .




lepas dah park , kami mula ber'walk walk ! 
hihihi .

first yg kami shoot .


dan yg seterusnya boleh tgk lg kt bawah nih ;)







dah tgk !?? amacam ? cntik tak building building kt penang ? cntik kan ?
haaaa sebab tuh laa best kalau g street kt sana .
tupun yg nadz upload kt sini ciput je !
sebab penat editing !
hahahha .
kalau nk tgk lagi insyaallah nnt nadz upload kt fb :)




apa apa pun terima kasih kerana sudi singgah sini ! :)
jumpa lagi kt entry seterusnya !!
assalamualaikum ~






wtih love ; nadzli.azlan

9 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

waahhhh.. hebakkk.. hebakkkk.. :P

nora amila ghazali said... [Reply to comment]

cantik!!! suka yang der burung tue,,, !!

Muslimah Optimis said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhh..cantiknya..rindu la penang...lama tak pi walk-walk kat sana..hihihi... akak balik nanti bolehlah adek jadi pemandu pelancong..hehehe

.::.MY.s.e.l.f.::. said... [Reply to comment]

wahhh!!! cantek + smart....

Adi Suda said... [Reply to comment]

klu tak silap..deret bayan lepas pown smart jgk..kedai dia smua old skul je..dkt ngan blai polis bayan lepas..hee..

tomatokering :) said... [Reply to comment]

waaahhhhhhhh.........................

yukicumil said... [Reply to comment]

Sangat superb! suka!!!!! ^____________^

kiera'sakura said... [Reply to comment]

cantik... mcm gambar old school...

nadzli azlan said... [Reply to comment]

tQ !!! ;)