suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Monday, May 16, 2011

Karya Terbaru Ku !!

Assalamualaikum .
harini nk show off sikit mainan nadz masa kecik-kecik .
simpan dari kecik lagi tau .
bestt ! skarang dah tua kasi jadi model plak .
haha . enjoy !


caption gmbar ni ; mari mendakiii dgn gumbira ! :)


Caption gmbar yg di bawah nadz copy dari yg nadz ada post kt fb .

BERITA TERKINI ! Dilaporkan bahawa seorang remaja belasan tahun telah hilang ketika pulang dari kedai dari membeli buah mempelam harum manis yg sedang menjadi buruan org ramai ketika ini . Beliau disyaki telah terjatuh gaung sedalam 70 kaki yg berdekatan rumahnya kerana kelihatan motosikal beliau terpacak dek terlanggar devider ! Pihak polis masih lagi menjalankan usaha pencarian mangsa !! Difahamkan beliau juga ada membawa seekor kucing sebagai teman ke kedai ~

( Gambar Hiasan Untuk Berita Di Atas )
 sila gelak ! HAHAHA ! :p


gmbar kt bawah ni pulak water splash dari titisan air paip kt umah .
disebabkan terlalu malas nk p cari stok gmbar kt luaq so nadz kreatifkan diri amek nateh nih !
seyes best .
hehe gmbaq ni actually warna hijau ! tp nadz edti sbb nadz suka Goldish !
lg satu , gmbar ni actually inspired dari majalah Digital SLR bulan Mei .
ada satu gmbar water splash nih , warna hijau . seyes mmg cntik gmbar tu .
so nadz cuba . dan ini hasilnya .


mohon komen dari anda yg melihat ;)
untuk penambahbaikan .
tak kisah komen yg teruk teruk pn asalkan boleh membantu nadz .





with love ; nadzli.azlan

7 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

tomatokering :) said... [Reply to comment]

hahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!! :D

@mel said... [Reply to comment]

nice pic 1st ngn water splash tu....
papa khai ada try gak water splash tuh...
so far menjadi gak la....

nadzli azlan said... [Reply to comment]

Erika ; erkk ? gelakk ?? :p

Papa khai ; Best kan ? hehe ;)

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

to dia.. sempoi aihh. ahahahaha

kiera'sakura said... [Reply to comment]

cantik...

c gadiz said... [Reply to comment]

semad laa .. keep trying :)

nadzli azlan said... [Reply to comment]

abg ; macehhh !

kak kira ; thank youuu :D

c gadiz ; thanx ! :D