suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Saturday, May 7, 2011

Triple S !!

Assalamualaikum semuaaa .
haaaaa mesti tertanya tanya kan apa yg triple S tuh kan .
actually triple S tuh = Somchai Sangat Shumell !
hihihi .



tak cmni , tadi ada mintak gmbar Somchai kt Kak Farah , and dia send kt emel !
lepas dia send tu ada nadz edit dua keping .
nie haaa , saja nk share kt sini .


sbb terlalu admire si Somchai tuh even dia dah takda .
kalau nk tahu lebih lg boleh tgk kt sini .


yg first nih nadz edit bg sepia background dia sbb warna si Somchai nih kan dah oren putih gitu so mmg cun lahhh hehehe sukaaaaa ~


yg no dua ni nadz saja ja B&W background dia mula , tgk2 cntik plak . then nadz kurangkan exposure dia bg gelap sikit BG dia . so that Somchai menonjol sikit ;)

suka dua dua nih . and gmbo yg first tuh dah buat desktop wallpaper dah .
tengok nihhh !!


see see comel tak Somchai kt desktop wallpaper nadz ??
hehehhe this is all thanx to Kak Farah sbb emelkan gmbar Somchai kt nadz .
btw , thanx Kak Farah ! :)


sayang Somchaiiii !!
~ mwahxx ~





with love ; nadzli.azlan

3 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

tomatokering :) said... [Reply to comment]

comell sangat .. :)

dir...antologi hidup apple sepi... said... [Reply to comment]

hew hew hew hew...gedik la anda~(gentelan rambut yg tiada kaitan ngan entry~)

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

kecomelan kesangatan la dak kucen ni.. huaaa