suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Thursday, May 19, 2011

What A Great Honor !

Assalamualaikum semua .
hermm , nk share something harini .
actually harini ada sedikit terasa untungnya diri ini , terasa bertapa indahnya dunia bila ada kawan-kawan yg sangat baik , sangat prihatin , sangat bersikap tidak kedekut ilmu .



What A Great Honor .
Nadz letak tajuk entry sebab mmg rasa sangat berbesar hati bila ada dengan golongan golongan nih .
sebab depa depa nih sangat supportive .
well , smua tau kot betapa nadz minat dgn photography .
so dengan ilmu yg depa nih ada , bnyk jugak yg nadz dapat dari hasil sharing depa depa nih kt nadz .
btw , bukan kt nadz sorg , ramai lg newbie newbie yg baru nk belajar dah mula faham cmana skill skill yg betul nk menembak . cmana nk guna itu mix dgn yg ini supaya dpt gmbar "terbaek" .



okay , as we know it , nk jadi photog ni bukan senang .
mmg sangat susah , kena keep on learning , kena takdak rasa malu nk belajar , n macam macam lagi .
for me , nadz mmg tak hebat mana pn , tapi nadz ni actually seorang yg susah nk putus asa kalau sesuatu yg nadz buat tuh adalah benda yg nadz sangat minat .
contoh , minat nadz kt bola , walaupun tak boleh main dgn Manchester United yg pegang title ke 19 Barclays tuh pn , nadz tetap main , tp just syok syok , untuk kepuasan , tau sebab pa ? sebab nadz dah tua dah . pencen dah oii . 
hahaha .




mcm tu jugak laa dlm fotografi ni , smpai nadz puas shoot , baru nadz akan blah , kecuali ada halangan lain yg tak dapat dielakkan .
kalau sorang sorang tuh , meh p laa lima jam pon rasanya tak cukup jugak kot . hehehe .
erm , so kt sini , nadz cuma nk gtau , berkawan tuh biarlah seramai mana pn , tp pastikan kawan kawan kita tuh semuanya bukan setakat KAWAN , tp SAHABAT ! 
sebab kawan senang nak cari , SAHABAT plak 1 dalam 1000 !
so , mari kita ENJOYYY ! HAHAHA ! 


oke oke ngarut dah . tenkiu semua sebab sudi membaca .
btw , satu lagi gmbar nadz yg masuk Wall Of Fame ! :)


gmbar ni actually masa haritu merapu merapan amek gmbar batu sbb tema batu Group DSLR(M) 1H1F ! 
pastu saja syok syok ! heheh , then bila post dapat masuk WOF plak .
meh tgk < SINI >





dah tgk ? cntik kan gambar gambar untuk WOF 13 May tuh ? 



okay readers , that's all for today !! 
thanks for reading .
assalamualaikum ~





with love ; nadzli.azlan

5 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

Izyan Masri said... [Reply to comment]

ABANG AFRO,TOLONG AJAR KITE MAIN TEMBAK TEMBAK XD

nadzli azlan said... [Reply to comment]

Boleh aja cik Izyan ! sila rajin2kan diri anda bertanya ! kalau saya tahu saya ajarkan kalau tak tahu anda cari sifu lain oke :p

rosmanizan said... [Reply to comment]

tahniah bro....ang mmg kreatif.....i like foto dri anda.....

nadzli azlan said... [Reply to comment]

Thanx bro rosmanizan :)

kiera'sakura said... [Reply to comment]

semoga adik menjadi lebih profesional 1 hari nanti.. usaha2!!! =)