suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Thursday, May 26, 2011

Sampai hati !

Assalamualaikum !
ummm , nak crita sikit neh .
kmarin p keja kan kan kan .
pastu kan kan kan .
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .




nak nangess !! T.T






amek mood balik sat .
oke dah ada dah .
wakakka .
tak tak , actually , nk cita sikit .
kmarin , masa dok jalan nk p amek kunci bilik utk servis ekon tuh , smbil dok jalan jalan dgn Is , Awe dgn Pian.
dok mrepek mrepek laa dgn depa .
pastu , dlm dok jalan tuh time nk split up dengan depa , nadz ckp kt Is , "weh , buat keja rajin rajin noh?"
pastu Is jawab "okehh , takdak hal . hg tuh jaga jaga ali , depan tuh ada kipas , jangan jalan dekat sgt dgn kipas , sat g kipas tuh tarik rmbut palsu hg kantoi ar hg BOTAK TENGAH !!! "
then Is gelak guling guling kt situ !! (dusta belaka)
Awe n Pian join sekaki !
warghhhhhhh !!
dem , kena perli ja nadz tiap tiap hari .

haritu dah laa kena perli jugak tapi masa tuh tgh relax relax lepas servis ekon .
time tuh nadz dok syok melawak dgn makcik makcik cleaner kt tingkat 4 blok perdana dlm uitm tuh .
masa tu jugak Pian demam , dok batuk sakan .
nadz ckp laa kt makcik tuh , " Dia(Pian) neh rajin makcik , pg smpai ptg keja servis ekon , ptg smpai malam plak p part time kt Jusco , cari duit lebih , biasalaa tak sabaQ nk kawen . "
smbil gelak gelak kt Pian , makcik tuh reply message nadz , "Amboi hg,tak padan dgn rmbut mcm tu,mengata org noh,ka sbb rambut jugak pa dapat idea nk perli perli org nih!"






terus diam dari gelak pastu sengih sengih kt makcik tuh smbil ckp dlm hati "Gila kejam makcik neh tibai aku!!"
adehhhhh , lepas dah kena cmtuh troih diam tak kata apa apa !

wakakakkakakakakkakakakakak !!!




PADAN MUKA HG ALI !! SEKETOI JA KENA !!!








3 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

Erin Azizan said... [Reply to comment]

nadz takpa..depa dengki la tu depa tak leh nak afro! dun wori i am ur side majulah afro untuk negara!

tomatokering :) said... [Reply to comment]

hahaha ! jangan risau ! onie kan ade .. lalalala ~

Faaein Talip Roy said... [Reply to comment]

hahaha.. sabar aje lah..