suka amek gambar :)

Orang Suka Gentel Gentel Afro

Monday, May 30, 2011

Macro ??

Assalamualaikum readers !
hai hai hai ~


smalam nadz balik kg , pastu kan , bawak lahh camera .
malam sbelom tuh ada tanya kt sorg Abam nih tips nk guna Reverse Ring kat D5000 bila f-stop tuh taleh guna , nk buat macam mana . Abam tuh jawab , sendai aperture tuh dgn kayu or kertas or mancis or apa apa ja .
nnt akan jadi cerah .
lepas dapat tau , terus try !
BEST !!
pastuh mama plak bgtau nk p umah tokmak .
whaaaaa , mmg syok laaaa .
Lubuk Macro ohhh umah tokmak tuh !
memacam serangga dok ada .

meh jengokk !!











ni gambar gambar yg sempat nadz edit ! so tgk tgk lah kalau nk besarkan pn boleh clear sikit ! :)


thanks sudi singgah !
assalamualaikum ~






with love ; nadzli.azlan

8 1003 orang gentel-gentel Rambut Afro:

nora amila ghazali said... [Reply to comment]

eeeeiiii geli tengok ulat gonggok tue... terlalu dekat..

but nice pic!!

Erin Azizan said... [Reply to comment]

pehh hensem gila gambaq! macam tgk majalah dokumentari pulak

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

macam tak percaya plak kan bila tgok pic ni..

macam lukisan..

cantik sgt la..

tomatokering :) said... [Reply to comment]

waaahhhh cantekk..

errr geli la part ulat tu T_T

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

hohooo.. terbaik la der.. wiwit2. :D

@mel said... [Reply to comment]

supperb abih la micro2 neh....

klu ada mcro lens nih mau lubang idong ladybird pon dapat shoot neh...

baideway nice la....

jummm...tembak2 makhluk halus....

kiera'sakura said... [Reply to comment]

wahhh cantik...

nadzli azlan said... [Reply to comment]

MEKASEHHH SEMUA ~ hehehhe :)